Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) ανοιχτού κώδικα (open source). Υποστηρίζεται από τη μεγαλύτερη κοινότητα προγραμματιστών σε όλο τον κόσμο, έχοντας απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης της ιστοσελίδας σας.. Είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα με κάθε της έκδοση να έχει πολλά εκατομμύρια downloads.

Με περισσότερα από 20.000 plugins και δυνατότητα σύνδεσης με άλλες εφαρμογές και προσθήκης custom κώδικα, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.

Εύχρηστο

Η εφαρμογή wordpress σας προσφέρει εύκολη διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού ή σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Φιλικό στις Μηχανές Αναζήτησης

Το WordPress έχει δημιουργηθεί με υψηλά standards ποιότητας κώδικα, κάνοντάς το πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google.. Η χρήση μάλιστα επιπλέον πρόσθετων ειδικά για SEO, δίνει την δυνατότητα στον οποιονδήποτε να απογειώσει το website του στις αντίστοιχες κατατάξεις της Google.

WordPress e-shop
Θέλετε ένα μικρό και εύκολα διαχειρήσιμο e-shop; Το Woo Commerce μετατρέπει το WordPress σε ένα ολοκληρωμένο e-shop που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα με πολύ μικρό κόστος.